OVERACTIVE BLADDEER

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/10/2013 | 09:51 | מאת: מיכה

שלום, הגעתי לאורולוג, סיפרתי לו מה קורה לי והוא אמר שיש לי OVERACTIVE BLADDEER, והביא לי כדורי VESICARE 5 מג פעם אחת ביום למשך חודשיים, רציתי לדעת אם הכדור הזה אמור לפתור את הבעיה לאחר תקופה זאת? כמו כן רציתי לדעת אם יש באפשרותי להתאפק ולא ללכת לשרותים האם זה מותר? (שמעתי לא פעם שאסור להתאפק)

10/10/2013 | 14:32 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום מיכה, לאחר תקופה של טיפול לעיתים אין צורך להפסיק טיפול אך לעיתים כן אני בד"כ ממליץ למטופלים להתאפק למשך עד 3 שעות לא מעבר

12/10/2013 | 18:10 | מאת: מיכאל

זאת אומרת שינה אפשרות שאצתרך ליטול את התרופות כל החיים?

מנהלי פורום אורולוגיה