כאב פנימי/חיצוני מאזור איבר המין אחרי מתן צואה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/08/2013 | 21:43 | מאת: קובי

שלום אני לא יודע למה אבל מזה מספר חודשים אני סובל לסירוגין מתופעה של כאב פנימי מאזור איבר המין מיד אחרי מתן צואה ומתן שתן שבסיומו. הכאב הוא פנימי כזה ומוקרן חיצוני, כמו כן הכאב עובר בדרך כלל לאחר דקה או שניים. אני גם נוטל שתן בין 9 ל 10 פעמים ביום בהבדלים של שעה וחצי שעתיים, לא יודע אם זה קשור אבל אני שותה איזה 4 ליטר מים ביום. האם יש איזה שהוא קשר לתחורים דרגה 3 שיש לי? איזה סוג של בדיקה עלי לעשות אצל אורולוג?

03/09/2013 | 15:57 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום קובי, אתה מדווח על שתי בעיות אורולוגיות ץ בהחלט יתכן שיש קשר בין הדברים תפנה לאורולוג

מנהלי פורום אורולוגיה