ניתוח בערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/08/2013 | 13:28 | מאת: אבי

שלום רב, אני בקרוב צריך לעבור ניתוח רדיקלי להוצאת הערמונית בעקבות סימנים למציאת סרטן בערמונית. לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים באזור המיפשעה ,בעיקר כשאני משתעל.יש חשד לבקע ,ואני אמור לעבור בקרוב בדיקת אולטראסאונד לאשר את החשד. שאלתי האם ניתן לעשות את שני הניתוחים האלו בניתוח אחד ,ואם לא אז כמה זמן עלי לחכות בן אחד לשני. בתודה אבי

31/08/2013 | 18:10 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלוםאבי, באופן עקרני אפשר לבצע את שני התוחם ביחד. ישנם מנתחים שלא אוהבים לבצע ניתוחים משולבים מהחשש לשיעור סיבכים וה יותר

מנהלי פורום אורולוגיה