דלקת בדכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/08/2013 | 20:18 | מאת: פולי

שלום, לאחר אישפוז בבית חולים עקב צינטור ברגל קיבלתי דלקת בדרכי השתן. בתרבית יצא שישנה צמיחה של RAOULTELLA PLANTICOLA. אין לי שום כאב,גיורי או חום. האם הטיפול היחיד הוא שוב באישפוז בבית חולים?

23/08/2013 | 12:28 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום פולי, תשובתי בפורום אינה מהווה יעוץ רפואי , המלצה לטיפול רק ע"י רופא המטפל. כאשר יש תרבית שתן אסימפטומאטית בהתאם למצב הקליני לעיתים ממליצים לא לטפל באנטיביוטיקה. החיידק שצוין כאן אינו אופייני , צריך לברר האם זה תשובה אמיתית. שוב אני מדגיש שאסור להיחס לתשובה שלי שיעות רפואי. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה