בדיקת N.P.T

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

28/07/2013 | 23:05 | מאת: אלי מלניק

מכון אורולוגי בתל השומר נתן לי מכשיר לבדיקת N.P.T בביתי. ממזכירות הוועדות הרפואיות של הביטוח הלאומי נאמר לי שהוועדה לא תתייחס לבדיקה כי הם דורשים אשפוז של 2 לילות במכון רפואי והפנו אותי לבי"ח וולפסון. האם אכן חייבים להתאשפז ל- 2 לילות לצורך הבדיקה? אם כן למה רופא אורולוג הפנה אותי לתל השומר?

31/07/2013 | 18:27 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אלי, הענין פה זה מה האינדיקציה לביצוע NPT. במקרים ששל תביעה לאחוזי נכות לביטוח לאומי הוא מחייב ביצוע הבדיקה במעבדת שינה. בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה