אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/07/2013 | 14:20 | מאת: יעל

שלום ד"ר, התגלה לי בבדיקת שתן Ureaplasma Urealyticum- Positive. שאר הבדיקות בסדר. האורולוג נתן לי אנטיביוטיקה בשם Roxo אבל שכחתי אם אני אמורה לקחת אותה למשך חמישה ימים או שבוע. דבר נוסף, אני כבר מתחילה את היום הרביעי של האנטיביוטיקה ועדיין יש לי צריבה (אמנם פחות ממקודם). אני מודאגת, זה לא אמור כבר לעבור? הרבה תודה, יעל

31/07/2013 | 11:08 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יעל, אני לא נותן בפורום יעוץ לגבי התחלת/הפסקת/משך טיפול תרופתי . את צריכה לדבר עם הרופא שלך לגבי הצריבה , יתכן צריבה זמן ממושך לאחר שדלקת חלפה , אך יתכן שמדובר בדלקת פעילה . צריך לזור על בדיקות השתן

מנהלי פורום אורולוגיה