איבר מין עקום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/07/2013 | 21:58 | מאת: גיא

בן 18 ומתגייס בעוד כשבוע, אני כבר שנים מודע לבעיה הזו שכשאשר יש לי זקפה אז איבר המין מאזור האמצע שלו מתעקם כלפיי מעלה בזווית די חדה (צורת בננה) ובמשך שנים כאשר אוננתי לעיתים זה הפריע (כאב מעט) אני יודע שזה טבעי שכל איבר שונה אך כעת אני מקיים יחסי מין מלאים עם החברה שלי וכואב לי לפעמים בעת החדירה ובעת פעולות מהירות. מה ניתן לעשות כדי לטפל בזה? (בדרך דיסקרטית)

31/07/2013 | 11:06 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום גיא, הדרך היחידה לתקן את העקמת זה ניתוח לישור הפין בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה