ווריקוצלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/07/2013 | 23:54 | מאת: חיים כהן

לאחרונה שמעתי מחבר על ווריקוצלה אני חושש שיש לי אתזה... כשאני עומד וממש את הוורידים באשכים הם קצת מנופחים בצד שמאלואפשר למעוך אותם וכשאני שוכב הוורידים נהיים יותר דקים...לא היה לי אף פעם כאב באשכים גם בעמידה ממושכת וגם בישיבה לא ניתן לראות את הוורידים בולטים משק האשכים.. איך אוכל לדעת בוודאות אם יש לי ווריקוצלה?? מה התסמינים המובהקים לבעיה זו?? תודה רבה..

25/07/2013 | 16:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום הבדיקה של וריקוצל נעשת ע"H רופא , לעיתים מפניחם גם לביצוע בדיקת US

מנהלי פורום אורולוגיה