כאבים באשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/07/2013 | 16:38 | מאת: אלי

שלום רב, מזה כשבוע וחצי יש לי הרגשת כאב/אי נוחות באשך ימין , כאב שרק גבר עם הזמן, אך עדיין לא ברמה שמפריעה לתפקוד היומי או לשינה. לאחר בדיקה פיזית אצל רופא המשפחה,שלא ראה שום דבר חריג, הוא המליץ לחכות קצת ונתן לי איבופן 400 ואמר לי לקחת פעמיים ביום..והוא זרק משהו שזה יכול להיות שתן שנכנס לצינור הזרע. שאלתי היא- האם זהו טיפול מומלץ בשלב זה? ובהנחה שבאמת נכנס שתן לצינורית הזרע, האם זהו מצב מסוכן? האם עלי "לרוקן" קצת זרע כדי לנקות? אשמח לתשובה והמלצות נוספות. תודה רבה.

16/07/2013 | 10:34 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אלי, כדי לענות על השאלות שלך צריך לבדוק אותך.

16/07/2013 | 21:06 | מאת: אלי

כל מה שכתבתי היה "בהנחה"... כתבתי שהרופא בדק אותי פיזית ברור שצריך לבדוק אותי אבל כתבתי ש"בהנחה" שנכנס שתן לזרע... אז למה אי אפשר לענות?

מנהלי פורום אורולוגיה