קשיים במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/02/2009 | 15:03 | מאת: שרה

בת 62 מזה כמה שנים הופיעו קשיים במתן שתן לעיתים לא יוצא לעיתים יוצא בזרם חלש מאוד לעיתים טיפטופים הזרימה נעצרת לעיתים באמצע.במחשבה שהכל פסיכולוגי התחלתי לקבל MIRO עם הטבה זמנית לאחרונה שוב התגבר הקושי ורופא המליץ לי על OMNIC האם לתרופה יכולה להיות השפעה מיטיבה גם לנשים האם זה טיפול מקובל לנשים עם בעיה דומה לשלישכן כל החומר שאני מוצאת על התרופה מתיחס לגברים בלבד. תודה

20/02/2009 | 18:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

התסמינים שתארת אינם אופניים לנשים ועלייך לברר מדוע הם קיימים.

מנהלי פורום אורולוגיה