שלום רב

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

15/07/2013 | 04:00 | מאת: חייל

שלום דר , מזה כמה ימים שאני סובל מהבעיה : יש לי צורך תמידי לתת שתן .. כשאני אומר תמידי אז זה ממש ברגע שאני מסיים להשתין אני כבר מרגיש שאני צריך להשתין שוב .. אני נכנס לשרותים כל 2-3 דקות וכל פעם אכן יוצאות לי קצת טיפות אבל ההרגשה הלא נעימה של צורך לתת שתן נשארת . שורף לי ממש ממש מעט כשאני משתין אם כי אני חושב שזה נובע מזה שאני מבקר בשרותים כל כמה דקות . עשיתי בדיקת שתן בביקור רופא כדי לשלול דלקת ועל המקום האחות אמרה שאין לי דלקת . דר אשמח אם תעזור לי ותוכל לפחות להגיד לי מה זה יכול להיות ומה אני יכול לעשות בטווח הקצר כי זה משפיע לי על איכות החיים ואני בקושי מצליח להתרכז ולתפקד ביום יום .. תודה רבה !

16/07/2013 | 10:25 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום חייל אתה צריך להיבדק ע"H רופא , אולי לבצע שוב בדיקת שתן ואולי גם US דרכי שתן. יכול להיות שמדובר בדלקת , יכול להיות אבנים ועוד

מנהלי פורום אורולוגיה