ניתוח תוצאות בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

12/07/2013 | 21:05 | מאת: לודמילה

בבדיקת שתן קבלתי את התוצאות הבאות: LEUCOCYTES - U STRIP = 500 ERYTHROCYTES-U STRIP= 33 תרבית שלילית. מה יכול להיות ההסבר? יש לי בכליה ציסטה בגודל 0.8 ס"מ, האם יכול להיות קשר בין תוצאות הבדיקה לציסטה? תודה לודמילה

15/07/2013 | 11:07 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אין קשר בין הציסטה לממצאים בשתן. כאשר יש כדוריות דם לבנות בשתן יש חשד לדלקת גם אם תרבית שלילית בברכה

15/07/2013 | 18:46 | מאת: לודמילה

אני סובלת מזה שנה מכאבי אגן הבדיקות והצילומים לא מצאו סיבה, נמצאו רק ציסטות בשני הכליות בגודל עד 0.8 ס"מ, האם זה יכול להיות סיבה לכאבים? ומה עושים כדי להיפטר מציסטות אלו? האם יש בהם סיכון?

מנהלי פורום אורולוגיה