מפחד שיעצרו אותי בגלל שאני עושה פיפי בחוץ ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

11/07/2013 | 15:52 | מאת: דוד

דר עמוס שלום אני סובל מפריצות דיסקים בגבהים שונים ,אחרי קיבוע צווארי c456 וסובל מנירופתיה פריפרית.עקב דחיפות במתן שתן מעל 20 פעם ביום נשלחתי לבדיקה אודינמיקה,הממצאים העיקריים: קיבולת ירודה של כיס השתן 253 סמק.עליית לחצים פתולוגית והתכווצות לא רצונית של כיס השתן בנפחי מילוי מעל 110 סמק בנוסף נמצאה היענות נמוכה של כיס השתן ואי יציבות ניכרת בשלב ההתרוקנות יש עקום שטוח בלחצים גבוהים עם straining ניכר ושארית שתן של 200 סמק (שאלתי היא אני מקבל טוביאז 8 וזה עוזר קצת ועדיין אני רץ כל 30 דקות לפיפי

11/07/2013 | 15:52 | מאת: דוד

היום קראתי באינטרנט שעצרו מורה לפסנטר בגלל שעשתה פיפי בחצר של בניין . אני עכשיו מפחד לצאת מהבית בגלל תכיפות שתן עד היום שלא מצאתי שירותים הייתי נכנס מאחורי בניין ועושה. היום אני מפחד שיעצרו אותי . לא יודע מה לעשות.

11/07/2013 | 18:16 | מאת: בני

יעשו לך כלוווום!!! חוץ מזה אני רוצה להגיד לך שגם כשאני (ואין לי בעיות בדרכי השתן) מסתובב בעיר ויש לי צורך להשתין, אני מוצא לי איזה בניין... וממש ממש לא חושש... מה כבר יכול להיות. חביבי תרגע ומהר! והמשך להשתין מאחורי בניינים, בלי שום חשש!!!

15/07/2013 | 11:22 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

ישנם טיפולים נוספים, תפנה לאורלוג, חבל שתסבול

מנהלי פורום אורולוגיה