התפתחות מינית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/07/2013 | 15:17 | מאת: אנונימי

לפני בערך עשרה חודשים אוננתי וכאשר התחילה לצאת השפיכה החזקתי את איבר המין ולא נתתי לשפיכה לצאת,איבר המין נהיה אדום באותו הרגע. לאחר זמן הבחנתי שכאשר אני מאונן יוצא הרבה פחות שפיכה מאשר יצאה לפני המקרה. לפני המקרה יצא יותר זרע והוא יצא בשפריצים,לאחר המקרה אין יותר שפריצים. בנוסף אומר שאיבר מיני הוא קטן, הוא בערך 9.5 ס"מ כשהוא עומד אך כשהוא לא עומד הוא בערך 2 או 2.5 ס"מ. האם המקרה יכול להפיע על התפתחותי,התפתחותי המינית ועל גודל איבר המין ,וכמות השפיכה? אני בן 15. אשמח לתשובה בתודה מראש

09/07/2013 | 16:48 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אין קשר להתפתחות האיבר ,

09/07/2013 | 23:06 | מאת: אנונימי

אבל האם יכול להיות שכתוצאה מהמקרה כמות השפיכה שיוצאת ירדה,הזרעים נפגעו או שקרה משהו בסגנון?

מנהלי פורום אורולוגיה