פצעון בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/06/2013 | 22:15 | מאת: אונימי

לפני כמה זמן שמתי לב שיש לי סוג של פצעון בפין. הוא נמצא בערך באמצע ואם "מותחים את האור" ככה שמנסים למשש "מאחוריו" לא מרגישים כלום, אבל אותו כן מרגישים (ככה שלמעשה, נראה לי שהוא רק על העור). הדבר לא הפריע לי מאוד, אבל היום כאשר הוא היה זקוף הרגשתי כאבים קלים בו כאשר נוצר מגע. הפיצעון בצבע דיי זהה לצבע הפין, אך נראה לי שיש לו גוון קצת יותר בהיר, ובנוסף יש עליו כמו 2 נקודות קטנות שחורות-חומות בשני צדדיו. האם יש ממה לחשוש? במידה וכן, אשמח לקבל הפניות לדרכי התמודדות עם הדבר. כדאי להזכיר אולי שאני בצבא ולא הייתי אצל רופא דרך הצבא עד היום, ולכן אשמח לעזרה גם עם זה, אם באמת יש בכך צורך. תודה רבה על תשומת הלב.

27/06/2013 | 09:08 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אני מקווה שאין לך ספק שלא ניתן להגיע לאבחנה בפורום. עלייך לפנות לבדיקה בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה