חתך / שריטות באיבר המין מיד לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

20/06/2013 | 11:54 | מאת: רועי

שלום, כבר כמעט שנתיים שבכל פעם שאני מקיים יחסי מין מיד לאחר מכן ותוך כדי המגע איבר המין שלי נחתך ונשרט חתכים שיטחיים לכול אורכו (לא על הכיפה ) וזה מאוד שורף וגורם להפסיק את האקט. לוקח לזה משהו כמו שבוע וחצי להעלם ושוב זה מופיע לאחר קיום יחסי מין. יש לציין שהפעם הראשונה שזה קרה בגלל קונדום שלחץ מידיי (לפי דעתי). ניסנו את כל השמנים ומשחות לריכוך גם על בסיס מים וואזלין, אבל זה כל פעם קורה מחדש ומתסכל . רופא עור אמר לי שיכול להיות שיש לאשתי דלקת אבל זה קורה וחוזר שוב גם עם מין אוראלי או אוננות. איך ניתן לרפא זאת? והאם ניתן בכלל ? אשמח לגשת לרופא שמתמחה בנושא ויוכל לעזור לי. מצפה לתשובה בהקדם

20/06/2013 | 16:10 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, מעולם לא נתקלתי בשאלה כזו זה סימן שמדובר בתופעה נדירה, ושאלה שאינה מתחום האורולוגי. שווה לתייעץ שוב עם רופא עור בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה