US

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/06/2013 | 11:14 | מאת: סיגל

לום, בעקבות הקאות תינוקת בת 10 חודשים , נשלחנו לעשות אולט' לבטן עליונה, תשובה של האולט' הדגים הרחבה קלה של מערכת מאספת ושפכן עליון משמאל 0.3 ס"מ, בנוסף: הלבלב מראה עיבוי של ראש וגף הלבלב עובי 14-16 מ"מ , מרקם אחיד וללא נגעים פוקאליים , ממצא מבני תקין? בבקשה מקום לדאגה? השלכות? טיפול? לא מצליחה להרגע עקב התוצאה. תודה

20/06/2013 | 07:54 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רב, ההרחבה בכליה הינה קלה ומצריכה מעקב בלבד. אני לא יודע לענות לך לגבי הממצא בלבלב שכן זה לא בתחום התמחותי. בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה