כאבים בשלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/06/2013 | 21:26 | מאת: יעל

שלום, כשאני קמה בבוקר לאחרונה יש לי כאבים בשלפוחית השתן (ללא קשר להשתנה, גם כשאני הולכת, יושבת). אחרי שעה שאני במשרד זה עובר, לכן נראה לי שזה אולי קשור למתח. בנוסף, הפסיכיאטר שלי אמר שכאבים בשלפוחית היא תופעת לוואי של הכדור איקסל שאני לוקחת. הפחתנו אותו מ- 50 מ"ג ל- 25 מ"ג ביום אבל עדיין כואב לי. מה אתה חושב שזה? תודה, המודאגת

12/06/2013 | 09:46 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, רצוי לבצע בדיקות מסוימת: שתן לכללית ותרבית , US דרכי שתן. יתכן שהכאבים בכלל לא משלפוחית השתן אלה ממקור גניקולוגי או כירורגי בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה