קביעת תור לקטין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/06/2013 | 14:59 | מאת: Nit

שלום, ידיד שלי בן 15 מעוניין לקבוע תור לאורולוג מפני שהוא חושב שנולד עם אשך אחד (או שאחד אינו נפל) אך הוא מתבייש לעשות זאת מול הוריו. האם הוא יכול לקבוע תור לאורולוג מבלי לידע את ההורים שלו או שזה בעייתי מבחינת חוק

06/06/2013 | 16:28 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אני תמיד מבקש שיהיה הורה בחדר ביחד עם קטין , אסור לשכוח שכל החלטה צריכה להילקח ע"י אפוטרופוס (במקרה זה הורה). ולכן התשובה היא שהוא חייב לערב הורים. אני בטוח שההרוים יגלו הבנה. בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה