צריבה בשתן וכאבים בפוט

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/05/2013 | 19:32 | מאת: רות

לפני כחצי שנה התחתנתי לאחר זמן מה התחילו לי צריבות בשתן וכאבי בפוט לאחר קיום יחסי מין הלכתי לאורולוג והוא נתן לי 'מקרודנטין' למשך חצי שנה, לקחת כדור אחד לאחר קיום יחסי מין. סיימתי חבילה של 30 כדורים במשך חצי שנה ועדיין מידי פעם אחרי שאני מקיימת יחסי מין יש לי צריבה בשתן וכאבים נוראים בפוט..כאבים אלו נמשכו לי 3-4 ימים... רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם זה? הבנתי שלהמשיך את המקרודנין זה לא כ''כ בריא. תודה רבה.

30/05/2013 | 11:58 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, הכאבים שאת מתארת קשורים לתחום הגניקולוגי ולא האורולוגי בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה