קונדום וריקוצלה 3

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

03/04/2013 | 22:27 | מאת: שאוליק

שלום, אובחנתי כסובל מוריקוצלה דרגה 3 באשך השמאלי ורציתי לדעת אם זה אולי מאפשר לי לקיים יחסי מין בלתי מוגנים מבלי לגרום הריון. אם לא, עד כמ זה מקטין את הסיכויים להריון עם השימוש בקונדום (נניח כמו להשתמש בקונדום ובגלולות בו זמנית... אם קונדום 97% מניעה אז וריקוצלה 3 באשל אחד יוצא 99% נניח)? כל פיסת מידע בעניין תסייע מאוד, תודה רבה

09/04/2013 | 18:55 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, צריך לצאת מתוך נקודת הנחה שנוכחות הוריקוצל אינה משנה את הסיכויים להריון לכן עלייך להשתמש בקונדום

מנהלי פורום אורולוגיה