אורך איבר מין תקין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

02/04/2013 | 09:13 | מאת: יוסי

שלום רב לדר נאמן! אני בן 21 ומעולם לא היה לי קשר מיני. הדבר שמדאיג אותי הוא אורך איבר המין שלי . כשאני מודד את האיבר שלי מההתחלה עד הסוף בלי ללחוץ על עצם הPUBIS אני רואה 12.5 ס"מ אך אם אני לוחץ על העצם עד הסוף האיבר יכול להגיע ל15.5 . השאלה שלי היא, לפי איזה סוג מדידה בדרך כלל סומכים והאם האיבר שלי תקין לקיום יחסי מין וחדירה ? תודה רבה מראש יוסי

09/04/2013 | 18:45 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יוסי, אל תהיה מודאג מאורך האיבר , הוא תקין לחלוטין בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה