הרגשה תמידית של צורך לתת שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/03/2013 | 21:16 | מאת: אורית

שלום, אני בחורה בת 28. כבר 4 ימים שאני מרגישה כל הזמן שיש לי צורך לתת שתן, אני גם חשה בצריבה לקראת סיום מתן השתן. אני לא מספיקה לצאת מהשירותים ואני כבר מרגישה שיש לי שוב צורך לתת שתן. זו הרגשה תמידית שלא חולפת. הייתה לי אותה בעיה לפני כחודשיים, אך זה חלף לאחר כמה ימים. זה קורה תמיד לפני שאני צריכה לקבל וסת, כעת אני גם בזמן וסת ועדיין התחושה לא חלפה. הייתי אצל הרופאה היום , עשו לי בדיקת שתן על המקום, הרופאה אמרה שהכל תקין, שאין דלקת. אך אנ עדיין סובלת מהמצב, איזו עוד סיבה יכולה להיות להרגשה תמידית כבר כמה ימים של צורך לתת שתן וצריבה במהלך ההשתנה? אם אין דלקת מה זה יכול להיות? אני ממש מרגישה אי נוחות וסובלת מהמצב.

05/04/2013 | 09:58 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, יכולות להיות סיבות רבות לכך. סיבות אורולוגיות וסיבות גנקולוגיות , יכולות להיות דם זיבות אחרות. לעיתים קרובות לא מגלים מה הסיבה לכך . בכל מקרה רצוי לפנות ליעוץ מסודר . בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה