לא מצליח לאונן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/03/2013 | 16:50 | מאת: א

שלום עמוס אני בכיתה י"ב עוד מעט בן 18 ואף פעם לא הצלחתי לאונן, כל פעם שניסיתי פשוט הרגשתי גירוד ולא הרגשתי הנאה או משהו ואף פעם לא הצלחתי לגמור (חוץ מבחלומות רטובים) אני רוצה להבין אם יש לי בעיה ואם כן איך אני מטפל בה תודה, א

20/03/2013 | 09:56 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אני מנהל פורום לאורולוגיה , לא פורום לעצות אוננות (למרות שחלק גדול מהשאלות בפורום עוסקות בנושא זה) בשורה התחתונה נא לא לשאול שאלות כמו אלו כי אני לא אענה עלייהם

20/03/2013 | 14:22 | מאת: א.

אורולוג זה אחד שמתמחה גם בנושא של מערכת רבייה גברית, בנאדם שלא יכול להגיע למצב גמירה זה בעיה אורולוגית לכל דבר. תגיד לי פה למי אני אמור לפנות בבעיה כזאת כי לי פשוט אין מושג

מנהלי פורום אורולוגיה