לאונן 5 פעמים ביממה זה סביר ?!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

18/03/2013 | 10:35 | מאת: יקי

כך עפ"י הכתבה שהתפרסמה בYNET לפני כ-5 שנים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3616531,00.html במשפט הסיום נאמר: "ניתן לומר שלאונן חמש פעמים ביממה נחשב תקין, אם ממשיכים לקיים אורח חיים רגיל והאוננות לא פוגעת בחיי המין הסדירים. " לי זה נשמע המון. בהנחה שאדם לא מאונן ימיד עם קימתו בבוקר, ובהנחה נוספת שבזמן העבודה הוא לא מאונן (מה שדי מזעזע לעשות בשירותים חצי ציבוריים) - זה אומר שכל שעה-וחצי, מהצהריים ועד השינה- הוא מאונן. זה לא נשמע מטורף? (וגם אם נפרוש אותם לאורך כל 16 שעות העירות, מדובר באוננות כל 3 שעות וקצת. גם נשמע מתיש..) ואולי אני אשאל את זה אחרת: 1. עד כמה זה נורמלי שבגיל 21 אני מאונן פעם (לעיתים די נדירות פעמיים) ביום? 2. האם אני מפסיד תרומה פיזית/נפשית שיש לאוננות בתדירות גבוה יותר? תודה רבה!

20/03/2013 | 09:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

פעם ביום זה מספיק, אתה לא מפסיד תרומה פיזית או נפשית.

20/03/2013 | 13:44 | מאת: י.

למס' פעמים של אוננות ביום? (אני מדבר על סביבות גיל 21). פעם? פעמיים? 3 ? יותר? תודה!

מנהלי פורום אורולוגיה