תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

13/03/2013 | 12:46 | מאת: טל

בס"ד אמי שתהיה בריאה כבת 60 לאחרונה היא ראתה בשתן דימום קל בעת שהיא מנגבת היא ראתה על הנייר קצת ורוד .. היא עשתה אןטרסאונד ובדיקות נוספות והכל יצא תקין הופיעו 25 כדוריות אדומות בשתן בבדיקה . כבר למעלה מחודשיים אין לה דמם .. מאחר והיא לא הייתה שקטה כי דמם לא מופיע סתם גם היא בקושי נראה וכמות מזערית היא פנתה לעשות בדיקת ציצוסקופיה במחשב הרופא הראה ךה שבדפנה השמאלית יש מין חתיכת בשר קטנטנה שיוצאת ( כנראה פוליפ או ציסטה) מעבר לזה הכל תקין . הוא המליץ לה לעבור חיתוך של זה בניתוח מקומי .. השאלה האם זה חס ושלום סרטני ? איזה סיכון כרוך בזה והאם זה משהו מסוכן לעכשיו או לעתיד אודה מאוד לעזרה חג שמח

19/03/2013 | 16:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום טל, יש חשד שאכן מדובר בממצא סרטני , בדיקה פתולוגית תתן מענה על כך. לאחר קבלת התשובה ההיסטולוגית יהיה קל יותר לקבוע מה דרגת הסיכון בהווה ולעתיד בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה