חוות דעת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/03/2013 | 17:06 | מאת: רונן

אני בן 19 וכמעט שנתיים שאני כמעט ולא מצליח להגיע לזקפה וגם אם כן היא חלשה, חלקית ומתנדנדת ויורדת ממש מהר. אני לא מצליח להגיע לחדירה. דיברתי עם אורולוג שהציע לי קודם כל לקחת ויאגרה באופן חד פעמי ולראות אם זה יפתור לי את הבעיה ואם לא נעבור לטיפול מעמיק יותר. ההורים שלי לא בעד כי כשהיו צעירים חבר שלהם לקח ויאגרה כדי לשפר את הביצועים שלו ועף למיון. מה דעתך על ההצעה שלו?

19/03/2013 | 13:05 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רונן, כדי לקבל חוות דעת נוספת תפנה לאורולוג. אני לא יכול להמליץ על מתן תרופות בפורום אני ממליץ לך לפנות לסקסוקולוג

מנהלי פורום אורולוגיה