כאבים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/03/2013 | 11:40 | מאת: קרן

שלום. 1. בחודשים האחרונים אני סובלת מכאבים בבטן תחתונה מצד ימין ובמפשעה. הייתי אצל גניקולוג, אורתופד וכירוג ששללו בעיה בתחומם. שמתי לב שגם כשאני מרגישה ששלפוחית השתן שלי מלאה, השתן יוצא בזרם איטי (לעומת לפני מספר חודשים, לפני הכאבים). האם זה יכול להעיד על משהו? 2. איזו בדיקות עליי לבצע על מנת לשלול שזה משהו שקשור לדרכי השתן (אולטרסאונד, בדיקות דם, שתן וכו). תודה.

19/03/2013 | 13:02 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום קרן הבדיקה הראשונה שאת צריכה לעשות זה בדיקה של אורולוג שיתיחס לבעיות שלך ברצינות. סביר להניח שהייתי מפנה אותך לבדיקת שתן ואולי גם US דרכי שתן בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה