וריקוצלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

07/03/2013 | 12:36 | מאת: אביב

אני בן 25 ואני בריא...בגיל 17 בערך בצו ראשון לגיוס איבחנו אצלי וריקוצלה...עד עכשיו לא עשיתי ניתוח של זה משום שמגיל 17 עד עכשיו אז אין לי בכלל כאבים ואני לא מרגיש כלום...לפי מה שזכור לי זו דרגה קלה של וריקוצלה...האם אני חייב לעבור את הניתוח אפילו אם אין לי תחושה של אי נוחות ואין כאבים?...מה יקרה אם אני לא אעבור את הניתוח?...האם אני אהיה עקר או חס וחלילה וריקוצלה זה משהו שיכול להוביל לסרטן האשכים או סרטן אחר כלשהו?...והאם עכשיו כשיש לי וריקוצלה אז בעצם אם אני מקיים יחסי מין עם בחורה אז היא לא תוכל להיכנס להריון? מי שיש לו וריקוצלה לא יכול להביא ילדים לעולם בכלל ב-100 אחוז?...אשמח אם תענו לי על הכל ותעשו לי סדר בדברים...תודה.

07/03/2013 | 14:06 | מאת: אביב

אם לא מטפלים בוריקוצלה אז זה יכול גם להוביל לסרטן אשכים או סרטן ערמונית?

16/03/2013 | 01:55 | מאת: אביב

מנהלי פורום אורולוגיה