דלקת באשך ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/02/2013 | 20:59 | מאת: אריקו

בן 50, בריא בד"כ. לפני כשבוע לקחתי ויאגרה וקיימתי יחסים מחוץ לנישואין. לאחר יומיים חשתי כאבים עזים באשך ימין. נשלחתי למיון. האורולוג אמר : דלקת, למרות שבדיקות הדם והשתן לא הראו סימני דלקת. בבדיקת האולטרסאונד לא נתגלה משהו חריג. היום, לאחר 4 ימי אנטיביוטיקה עדיין יש כאבים. 1. האם לאחר 4 ימים לא הייתי אמור לחוש הקלה בכאבים ? 2. האם יתכן שמדובר במשהו אחר ולאו דוקא דלקת ?

06/03/2013 | 10:38 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, מכיוון שלא בדקתי אותך אני לא יודע אם מדובר בדלקת. שאלה אם קיבלת את האנטיביוטיקה הנכונה ? לעיתים לקוח זמן אז שמרגישים בשיפור

מנהלי פורום אורולוגיה