בן 22 ואיבר המין כבר לא עומד זקוף כמו לפני שנה וחצ

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

19/02/2013 | 14:38 | מאת: יהורם

אוקיי אז נתחיל עד לפני שנה וחצי נהנתי מאוד מיחסי המין שלי איבר המין היה זקוף וקיבלתי עליו לא מעט מחמאות לפני שנה וחצי החלה תופעה מוזרה וחשבתי שהיא חד פעמית איבר המין החל לעמוד בערך כ80-75% ממה שהוא היה עומר גם בפרק הזמן וגם בגודל אני לא ממש יודע מה לעשות ? לא יודע אם זה קשור אני שותה אלכוהול אבל לא בכמויות של אלכוהוליסט לא מעשן עושה ספורט אך עליתי מלפני שנתיים ב10קילו לא משהו שרואים כי אני גבוה ובנוי טוב, זה מבאס אותי להיות עם מישהי במיטה כשאיבר המין לא כמו שהיה, הייתי מכור לאוננות כפייתית אך הפסקתי עם זה לפני כחודש. אשמח לתשובות המלצות וכו..

05/03/2013 | 15:12 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם אתה מודאג אז תפנה לרופא שיבדוק אותך. סביר להניח שהבעיה היא על רקע נפשי ולא בעיה פיזיולוגית בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה