כאבים בצד ימין בגב ומתחת לצלעות

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

16/02/2013 | 05:54 | מאת: סרגיי

שלום אני בן 40. אני הולך לרשום פה מכתב ארוך אני מבקש את סבלנותך מראש. אני בהלבטות די קשה וזה פעם ראשונה בכלל שאני כותב משהו באינטרנט. בחודשים האחרונים יש לי כאבים מתחת לצלעות בצד ימין ובגב באותו גובה.הכאבים בגב הם אפילו אם אני נוגע אם היד בצורה קלה - זה כאב חזק כאילו נתנו לי אגרוף בכליות וזה כשאני לוחץ בצורה קלה או אפילו נוגע באיזור.זה כבר חצי שנה ככה לפחות.כמו כן הכאב מופיע-בגב ומתחת לצעלעות ימין-כשאני משתעל. אני פונה לפורום הזה מאחר והאורולוג רוצה שאני יעשה סי טי בטן ואני רוצה לשמור את הבדיקה הזו בתור מוצא אחרון. אני לא רוצה לעשות את הבדיקה הזו לשווא ולקבל את כל הקרינה הזו סתם-וזו הסיבה שאני מתלבט ופונה אליך. אני אומר לשווא בגלל כמה סיבות-קודם יש לי בעיות דיסק בגב התחתון כבר שנים-אבל אני מרגיש כאילו זה לא כאב עיצבי מה שיש לי עכשיו - אבל מצד שני אולי זה בכלל מגיע מבעיה בדיסק? דבר שני-בבדיקת אולטרה סאונד - לא ראו אבנים,הכליות הודגמו בגודל ומרקם תקין,כיס השתן עם גבולות תקינים וכו בקיצור הכל תקין לפי ה-US בצילום בטן רגיל-לא ראו אבנים בבדיקות שתן לאורך ה5 שנים אחרונות יש דם.כמו כן אני משתין המון המון המון אבל אין לי שום צריבה בשתן! דוקטור נכבד!!! לאור כל מה שרשמתי - האם יש איזה בדיקה שלא עשו ואתה מציע לעשות? (בדיקת תיפקוד כליות-לא עשו לי עדיין לפי מה שאני יודע-האם לבקש?) או כל בדיקה אחרת? מה דעתך-האם הכאב יכול בכלל להגיע מעצב בעמוד שידרה?! האורטופד אמר לי שיכול להיות שהדיסק לוחץ על השק....(יש לי דיסקים פגומים בגובה -L3-4-5) אם אני בכ"ז יעשה את הסיטי הזה(עשיתי כבר אחד ואני בן אדם שמתשדל לשמור על הבריאות לכן אני מבואס לעשות את הבדיקה הדפוקה הזו) האם סי טי בטן - בכלל יכול לתת הסבר למצב שלי??? הכאב הוא בגב-אולי בכליה יש בעיה-בסי טי בטן רואים כליות?? כמו שאתה רואה אני מאוד אובד עצות. אני מודה לך על הסבלנות-אם יש משהו שאני יכול לעשות ולא נעשה חוץ מהסיטי אני ישמח לשמוע. אם תגיד לי שאין שום דבר נוסף שאפשר לעשות ןאין ברירה אני יעשה את זה-מאחר והכאב הזה לא מרפה. תודה על הסבלנות מאוד מאוד.

26/02/2013 | 18:33 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום סרגיי, עד היום לא שאלת שאלות באינטרנט וטוב שכך. אני מציע לך לפנות לאורולוג שאתה סומך עליו ולהתיעץ איתו. אני לא יכול לתת לך עצות דרך הפורום מבלי להכיר אותך באופן כללי אומר שיכולות להיות סיבות רבות לכאבי גב בברכה

23/01/2019 | 11:30 | מאת: סתו

אשמח לשעת מה מצבך היום כי אני חווה את אותו כאב כולל הדם בשתן

מנהלי פורום אורולוגיה