כאב בשלפוחית השתן - אבל לא בזמן ההשתנה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/02/2013 | 22:36 | מאת: רועי

כבר יותר מחודש שיש לי כאב באזור מתחת לטבור. הכאב מקרין גם לפין. הכאב מופיע בעיקר בבוקר או בלילה. הכאב הוא קבוע כשהוא מופיע. הכאב לא תלוי בהשתנה, למרות שאני משתין הרבה. לאישתי יש גירוד באיבר המין לאחר קיום יחסי מין - בעיה שגם חוזרת כבר כמה חודשים. האם זה קשור? הבנתי שדלקת בדרכי השתן זה כאב בזמן השתנה. אז מה מאפיין כאב קבוע? תודה

19/02/2013 | 15:19 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, אני לא יכול להגיע לאבחנה לגבי הכאבים שלך סביר להניח שאין קשר בין הכאבים שלך לצריבה של אישתך

מנהלי פורום אורולוגיה