הרגשת פמפומים באיבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

08/02/2013 | 03:06 | מאת: מצב מטריד

בשבועיים האחרונים התחלתי להרגיש כמין הרגשת פמפום באיבר המין (יותר כהרגשת דפיקות לב מהירות באיבר המין) זה התחיל פתאום משום סיבה אין לי בעיות של שתן או בעיה כל שהיא שאני יודע עליה זה קורא לרוב כאשר אני יושב הרבה זמן ללא תנועה וכשהפמפומים האלו מתחיילים זה קורה בקצב של כל דקה מה שגורם לחוסר מנוחה... אני מקווה שתוכל לעזור לי ולמצוא פתרון לבעיה.. בתודה מראש.

19/02/2013 | 14:22 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לצערי אין לי פתרון טוב

18/06/2014 | 15:33 | מאת: אסי

שלום ד''ר... אני גם לאחרונה חווה את תחושת הפמפומים באיבר המין מן טיקים שמופיעים ב.. לכמה שניות וכך חוזר חלילה ..אם אין לך פתרון טוב למשהו אחר כן יש? האם זה משהו שמצריך בדיקה? למי אפשר לפנות שייתן מענה ? תודה רבה

מנהלי פורום אורולוגיה