קושי לשמור על זקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

31/01/2013 | 19:02 | מאת: אבשלום

שלום, אני בן 33, מנהל אורך חיים בריא: לא מעשן, לא מרבה בשתייה. לא לוקח כדורים משום סוג שהוא. הבעיה שלי היא שאני מתקשה לשמור על הזקפה, ושגם הזקפה לדעתי חלשה. אני מגיע לזקפה, מצליח לקיים יחסי מין, אבל כדי לשמור עליה אני חייב גירוי תמידי. ללא גירוי הזקפה נופלת כעבור שניות בודדות.זה מאז ומתמיד היה ככה (אבל לאחרונה זה מפריע יותר).זה קורה גם באוננות וללא קשר לבת הזוג. בעבר עשיתי בדיקות עם טבעות סביב אבר המין. התוצאה הייתה שיש הפרעה במנגנון הזקפה. אך יש לי יסוד לחשוב שהבדיקה לא הייתה אמינה במיוחד. קראתי קצת באינטרנט וזה נשמע מאוד דומה לדלף ורידי. מה אפשר לעשות כדי למצוא את הבעיה? והאם בהנחה שהבעיה היא דלף ורידי - יש פתרונות קבועים? מלבד, הזרקות, כדורי ויאגרה וכד'?

05/02/2013 | 15:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

למה שגבר בגילך יהיה עם דליפה ורידים ? לפי מה שאתה כותב והבדיקות שביצעת אתה כנראה די מעודכן בנושא , אין לי חידושים עבורך בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה