קטריזציה עצמית לרופא ולבאי הפורום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/01/2013 | 13:15 | מאת: איילת

שלום רב, כבר כ - 5 חודשים עורכים לי קטריזציה כל כמה שעות בשל שלפוחית שתן אטונית. הסיבה שאחרים הם שעורכים לי את הצנטור הינה כי איני יכולנה לעשות זאת לבד, כיוון שיש לי בעיית קואורדינציה הנובעת ממחלה נוירולוגית (שבשלה גם השלפוחית האטונית). הומלץ לי על הליך היוצר צנטר שיוצא מצד הבטן שאליו מתחברת צינורית ושקית עם ברז. שתי שאלות לי - 1. האם התהליך מסובך ועלול לגרום לסיבוכים כלשהם? 2. פנייה לבאי הפורום - האם מישהו עבר הליך כזה ומהן מסקנותיו מבחינת התפקוד היומיומי? תודה רבה!

30/01/2013 | 15:26 | מאת: איילת

זוהי הכותרת הנכונה לשאלה שלי שלום רב, כבר כ - 5 חודשים עורכים לי קטריזציה כל כמה שעות בשל שלפוחית שתן אטונית. הסיבה שאחרים הם שעורכים לי את הצנטור הינה כי איני יכולנה לעשות זאת לבד, כיוון שיש לי בעיית קואורדינציה הנובעת ממחלה נוירולוגית (שבשלה גם השלפוחית האטונית). הומלץ לי על הליך היוצר צנטר שיוצא מצד הבטן שאליו מתחברת צינורית ושקית עם ברז. שתי שאלות לי - 1. האם התהליך מסובך ועלול לגרום לסיבוכים כלשהם? 2. פנייה לבאי הפורום - האם מישהו עבר הליך כזה ומהן מסקנותיו מבחינת התפקוד היומיומי? תודה רבה!

מנהלי פורום אורולוגיה