עזרה בבקשה דחוף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/01/2013 | 20:31 | מאת: אלירן

שלום אני בן 27 ושאני עושה שתן יוצא לי לשני כיוונים וגם אחרי ההשתנה יוצאים לי טיפות אחרי כמה דקות בלילה אני קם פעמיים שלוש לשרותים וביום יום פעם לפעמים פעמיים יש לי פיפי הלכתי לאורולוג הוא לא מצא את הבעיה הוא אמר צריך לעשות ציסטוסקופיה לא רציתי אבל לא הייתה לי ברירה זה מציק לי הוא עשה לי את  ציסטוסקופיה וזה נתקע באמצע לא עבר הוא אמר שאני צריך לעשות ציסטוסקופיה רטרוגרדי ולפני זה עשיתי בדיקת שתן ודם הכל היה תקין מה לעשות האם לעשות את הצילום הזהה או שיש טיפול לפני ????

31/01/2013 | 11:35 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם מדובר בבעיה דחופה תפנה למיון , הפורום לא יכול לתת מענה על מקרים דחופים

מנהלי פורום אורולוגיה