כאב באשך ימני לאחר גונורייה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/01/2013 | 09:21 | מאת: ליאור

שלום רב , יש לי שאלה שמטרידה אותי רבות בנושא כאב באשך ימני (מידי פעם) בחודש אוגוסט אובחנתי עם gonorrhea והרופא נתן לי אנטיביוטיקה אחת לשלושה ימים ואחת ל 10 ימים וכמובן שסיימתי אתץ כל הכדורים. לאחר כחודש וחצי אולי קצת יותר נראה לי , התחילו לי כאבים באשך ימני לא משהו מטריד במיוחד , בעיקר בעמידה אבל באמת שלא כאב רציני. ניסיתי לחוש את האיזור ואין נפיחות באף אחד מהאשכים ואין רגישות למגע. מה שכן , ברגע שאני לוחץ על האיזור שכואב לי באשך עצמו בתוך שק האשכים אני מרגיש כאב בלחיצה על האיזור , יש לציין שזה אותו הכאב שמופיע במהלך היום. ראשית רציתי לדעת , לפי הסמפטומים האלו האם יתכן שה gonorrhea לא עברה לי ? איך יתכן שלאחר חודש וחצי אחרי הטיפול הופיעו כאבים באשך או שאין קשר ל gonorrhea ולכאבים באשך במקרה שלי. אני מוטרד ומודאג , היציאות שלי תקינות ואכן גם השתן , אין כאב אין עקצוץ ולא שורף במתן שתן או באקט מיני , מה יכול להיות ? רציתי לציין בנוסף , שיש לי כאב גב תחתון (היה גם לפני ה gonorrhea) היתכן שזה מקרין כלפי מטה וממש יוצר כאב על אשך אחד בלבד באיזור אחד בלבד - ממש נקודתי ? סליחה על התוכן הארוך , אודה לתשובתך. תודה מראש

31/01/2013 | 11:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, סבירות נמוכ שהכאבים משניים לגונוראה כאב לאשך יכול להיות מוקרן מהגב, בד"כ הכאב לא נקודתי

מנהלי פורום אורולוגיה