SHBG

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/01/2013 | 22:16 | מאת: גבר גבר

שלום, אני בחור בשנות ה20 לחיי, חי עם וריקוצלה כבר מס' שנים. בבדיקות דם שעברתי לאחרונה נמצאו ערכים גבוהים מהנורמה של SHBG (הורמון מין קושר גלובולין) שבעקבותיו גם ערכי האנדרוגן אינדקס נמוכים. הבנתי שיש קשר לערכי SHBG ולדחף מיני שאני מרגיש שנחלש אצלי כבר כמה חודשים. האם הגיוני שהממצאים הללו הם תוצר של וריקוצלה לא מטופלת? האם אפשר לסמוך על זה שהאיזון ההורמונלי יחזור לאחר הטיפול בוריקוצלה? תודה ושבוע טוב.

28/01/2013 | 12:22 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום אין קשר בין הוריקוצל לפרופיל ההורמונאלי, ניתוח וריקוצל לא ישנה את הליבידו או את הפרופיל בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה