טיפטוף

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/01/2013 | 00:35 | מאת: יוסי

לכבוד הדוקטור. שבוע טוב. שאלתי היא האם טיפטוף כמה דקות לאחר סיום מתן שתן בשירותים מצביע על בעיה? בתקופה האחרונה, כל פעם לאחר ההשתנה (שבה אני משתדל לרוקן כמה שיותר ולטפטף עוד ועוד) אחרי כמה דקות לא יועיל כלום ואני יטפטף עוד איזה שתיים שלוש טיפות בתחתון ואח"כ אני מפסיק. תודה על העזרה, יוסי

27/01/2013 | 00:38 | מאת: יוסי

רק רציתי לציין שאני אדם בריא בגיל 29

27/01/2013 | 16:30 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יוסי, מדובר בתופעה יחסית נפוצה. לצערי לעיתים קשה לטפל בתופעה. עיסוי מתחת לשק האשכים בתום ההשתנה יכולה למקז את הטיפות האחרונות בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה