אני בלחץ נוראי - עזור לי בבקשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

26/01/2013 | 01:06 | מאת: שירי

היי, בעלי סובל בזמן האחרון שכאבי בטן בבטן התחתונה. מבדיקות דם שהוא עשה נמצא כדוריות דם בשתן, מדי פעם תוצאה-10, מדי פעם תוצאה - 35. באולטרסאונד לא ראו כלום, ואנחנו מחכים לתוצאות של CTU שהוא עשה. בנוסף האורולוג שלח אותו לבדיקה של Body fluids CYT שזה ממש מלחיץ אותי אחרי שבדקתי מזה בגוגל!! אמצע הלילה ואני לא נרדמת, לחוצה, למה הוא שלח לבדיקה הזו ומה יכולים לראות בCT. מה האופציות ? מה יכול להיות? 35 זו לא תוצאה כזו גבוהה לא? חשבתי שאולי זה אבנית בכליות אבל את היו רואים באולטרסאונד או שלא בטוח? תודה רבה על תשובתך..

26/01/2013 | 11:36 | מאת: שירי

27/01/2013 | 16:32 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שירי, אני מבין שאת לחוצה בגלל בעלך. ברתוני מעט להרגיע אותך , סביר להניח שלא ימצא שום דבר מסוכן. בדיקת US אינה טובה מספיק לאבחון אבנים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה