הפין כואב אחרי שאני מאונן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

23/01/2013 | 20:42 | מאת: חסוי

לפני קצת יותר מחודש בזמן אוננות שמעתי רעש מהפין, לא הרגשתי כאב באותו רגע והזקפה לא ירדה ..המשכתי לאונן כרגיל. לאחר מכן לא ראיתי שטף דם גדול אך נראה לי שהפין נפוח יותר מאז המקרה (מעל חודש עבר והוא עדיין נראה נפוח מלפני המקרה). אני ממשיך לאונן כרגיל מאז המקרה. נבדקתי אצל אורולוג והוא גם בדק לי קצת את הפין והוא אמר לי שכאשר יש שבר חובה שהזקפה תירד ישר ויהיה שטף דם, ומהתגובות שלך לשאלות דומות אני מבין שלא חובה שהזקפה תירד ישר ושיהיה שטף דם. אני קצת מבולבל ואשמח אם תסביר איזה סימנים חייבים להופיע כאשר חס וחלילה מתרחש שבר. באופן כללי כבר כמה חודשים כואב לי בעיקר הפין אחרי שאני מאונן וקצת פחות באשכים. מה יכול לגרום לזה?

24/01/2013 | 12:04 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום חסוי לאחרונה ראיתי מבול של שאלות בענין זה , נראה לי שאותו שואל שאל מספר פעמים את אותה שאלה בורסיות שונות. אני מציע שתפנה לאורולוג שיבדוק אותך. בברכה

24/01/2013 | 15:21 | מאת: חסוי

????

מנהלי פורום אורולוגיה