וריד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/01/2013 | 20:54 | מאת: משה

שלום רב, אני סובל מזה כחודש מכאבים באשך שמאל שמגיעים וחולפים (כמו זרמים חשמליים).הלכתי לאורולוג שלאחר בדיקת US איבחן זאת כוריד מוריב. אשמח אם תוכל להסביר לי את ההשלכות הסיכונים והגורמים לוריד המורחב. תודה מראש

12/01/2013 | 21:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום משה, אתה מתכוון כנראה לוריקוצל. יתכן ואין קשר בין הוריד המורחב לכאבים. לורידים מורחבים לעיתים יש משמעות ולעיתים אין משמעות . דרגת ההרחבה ופרמטרים נוספים חשובים לצורך מתן יעוץ. תפנה לאורולוג בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה