צריבה והפרשות מהפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

05/01/2013 | 15:50 | מאת: ליאור

שלום ד"ר עמוס, אני גבר צעיר בן 25 בריא בכלליות , לאחרונה הכרתי מישהי והתחלנו לצאת ביחד, כעבור שבועיים קיימנו יחסי מין ללא קונדום וללא אמצעי מניעה, לאחר כמה ימים התחלתי להרגיש צריבה במתן שתן וראיתי הפרשות לבנות וצהובות שיוצאות לי מהפין, ההפרשות יוצאות כל הזמן ואף נדבקות לי לתחתון חוץ מזה אני מרגיש צריבה בפין אבל ללא חום או כאבי בטן, מיד הלכתי למר"ם נתן לי אנטיביוטיקה מסוג מטרוג'ל כפול 3 פעמים ביום 250MG, ואופלקסצין כפול 2 פעמים ביום200MG, אני מאוד חושש מה זה יכול להיות? והאם האנטביוטיקה מתאימה? מכיוון שקראתי שיש חיידקים במחלות מין שעמידים לאנטביוטיקות אלו, והאם רוב הסיכויים שבת זוגי הדביקה אותי? אשמח לקבל תשובה בהקדם אפשרי!!!

05/01/2013 | 20:13 | מאת: מאיר

יש מצב שזה זיבה! תעשה בדיקה

12/01/2013 | 21:07 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ליאור, תודה לליאור שביצע את האבחנה עבורך, בהחלט יכול להיות שמדובר בזיווה. במידה והתסמינים חלפו אז כנראה האנטיביוטיקה המאימה. אני בדרך כלל נותן אנטיביוטיקה אחרת למצבים אלו, אבל יש מספר פרוטוקולים. כמובן שיכול להיות שנדבקת מבת הזוג. ממליץ שגם היא תטופל ועד אז לא תקיימו יחסי מין כדי שלא תדביקו חזרה אחד את השני בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה