בעיות זקפה או לא ?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

29/12/2012 | 07:33 | מאת: שי

היי, אני בן 28 ללא מחלות רקע בריא עושה פעילות גופנית , מעשן כ4 סיגריות ליום , אוכל תזונה בריאה . יש לי בת זוג מדהימה כבר לשושה חודשים ,קרה לי פעמיים לערך שעמד לי חלש ואז כמובן דאגתי ולא עמד לי לקחתי סיאליס והיתה לי זקפה ממש אבל ממש חזקה ,יצאתי מזה יחסית אמרתי לעצמי שכנראה התרגשתי ,אך עדיין אני חושש מדי פעם . פניתי לאורולוג עם הבעיה עם בדיקות דם כלליות שאני מבצע מדי שנה הוא אמר שהכל תקין ואין שום סיבה לרקע פיזיולוגי הבדיקות כללו בדיקת טסט טוטאל . שתי שאלות אשמח אם תענה : רציתי לדעת במידה ואני מאונן והזקפה לא כזו חזקה כמו לא כמו עם סיאליס אבל הגיוני שיהיה כף,יש לי זקפה אבל לא כזו חזקה באוננות לא בכל הפעמים , האם יכולה להיות סיבה פיזיולוגית לעניין הזה ???האם אני צריך לדאוג מעניין האוננות שהזקפה חלשה קצת ? או שאפשר להסתמך על מה שהאורולוג אמר ? והאם בדיקות דם וטסט טוטאל אכן שוללות בעיה פיזיולוגית באופן חד משמעי ? אשמח אם תענה ממש יעזור לי דוקטור ..

03/01/2013 | 08:23 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שי, בשורה התחתונה כל עוד יש לך זיקפה מספקת להנות מחיי מין בריאים אתה לא צריך לחשוש. אל תחפש יותר מדי בעיות , תהנה מהחיים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה