ניתוח וריקוצלה- אזרה דחופה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

27/12/2012 | 12:21 | מאת: חיים

שלום, לאחר ביקור אצל ד"ר צבי לייב נאמר לי כי עליי לעבור ניתוח וירקוצלה נוסף לאחר שעברתי אחד בצבא לפניי כמעט 10 שנים. ניתוח הקודם שלי היה מהבטן התחתונה ודר לייב המליץ לי ךעשות הפעם דרך המפשעה. מה ההבדל בין השיטות.??? האם המפשעה באמת יותר מומלצת. בנוסף על מנת לקבל דעה נוספת אני ממתין לתור אצל ד"קר מדג'ר בסוף ינואר. האם המתנה כזו יכולה לסכן אותי? מי מבין הרופאים מומלץ יותר? אני אובד עצות ואשמח למענה מהיר. תודה

01/01/2013 | 17:39 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום חיים, ניתוח דרך המפשעה נחשב לניתוח טוב. אני לא יכול להמליץ בפורום על רופאים בברכה

מנהלי פורום אורולוגיה