דלקת חריפה בשתן שלא נגמרת!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

24/12/2012 | 15:03 | מאת: טליה

שלום, אני מחודש אוגוסט סובלת מדלקת בשתן שלא נפסקת. טופלתי כבר שלוש פעמים באנטיביוטיקה אך הדלקת חוזרת שוב ושוב כאשר בכל פעם הכאבים מחריפים. אני כבר אובדת עצות. האם יש לכך טיפול חריף יותר? האם יש תרופה מסויימת עקב העובדה שיחסי מין הם הגורם לדלקת?

28/12/2012 | 01:24 | מאת: קרן

היי טליה, אני סובלת מזה חודש מדלקת בשתן טופלתי בשלושה סוגי אנטיביוטיקה בכדורים ובשבוע האחרון באנטיביוטיקה מהוריד עד רגע זה אין הקלה בכאבים ובצריבה ובתרבית שתן אין שינוי ואני בדיוק כמוך מחפשת תשובות. הייתי אצל אורולוג שאמר לי שהחיידק עמיד ואין מה לעשות פעם הוא מתעורר ופעם הוא רדום ושאני צריכה לחיות איתו. אני מאחלת לך רפואה שלמה ותרגישי טוב אשמח גם לקבל תשובות.

31/12/2012 | 18:26 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום קרן וטליה. אומנם אני עונה לכן ביחד אבל כל מקרה שונה וצריך לבדוקת כל מקרה לגופו של עניין. בלקות בדרכי השתן אכן יכולות להיגרם לאחר קיום יחסי מין. ישנן תרופות שאני נותן באופן מניעתי כדי שהדלקת לא תתחיל כלל. לעיתים עדיף למנוע דלקת מאשר לטפל בדלקת קשה. לאחרונה נתתי למספר מטופלות שלי טיפול ע"י תרופה שבעבר היתה בשימוש נרחב מאוד אך בשנים האחרונות "שכחו" אותה . התוצאות נהדרות . הבעיה מוכרת , הבעיה לעיתים פוגעת משמעותית באיכות חיים., חשוב לטפל בבעיה בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה