הופיע לי ורידים סגולים על איבר המין - בן 13

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/12/2012 | 22:51 | מאת: אנונימי

פתאום הופיע לי 3 ורידים בצבע סגול על איבר המין ... אחד דק שמתחיל מאיפה שאיבר המין הגברי באזור העמצאי למעלה ומסתיים כמה סנטימטרים לקראת תחילת הדגדגן הגברי ( הכיפה , ראש ) ובדפנות (בצד ימין ושמאל ) האיבר המין הופיע לי 2 ורידים וסגולים מפותלים ועבים יחסית .. אני ממש מבוהל ומפוחד ואני לא רוצה ללכת לרופא זה ממש מבייש אני מקווה שאתה תוכל לעזור לי . תודה מראש

19/12/2012 | 09:40 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אל תבהל , סביר להניח שזה תקין , אין לך מה להתבייד מרופא רצוי שתפנה לבדיקה

מנהלי פורום אורולוגיה