כאבים באשך ימין לאחר שפיכה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

10/12/2012 | 06:17 | מאת: בדוי

שלום ד"ר, יש לי כאבים באשך ימין לאחר שפיכה, הייתי אצל שני אורולוגים עשיתי בדיקות אולטרסאונד ושתן ואין ממצאים, אורולוג אחד טען כי זוהי דלקת בערמונית ונתן לי 3 חודשי טיפול תרופתי ואחד טען כי זוהי דלקת באשך. מה לדעתך יכולה להיות הבעיה? הכאב לא מפסיק והאורולוגים טוענים כי אין ממצאים.. האם יש בדיקה נוספת שאפשר לבצע?

16/12/2012 | 20:52 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום , לעתים כאבים כמו שאתה מתאר יכולים להיות כאבים מוקרנים, כלומר כאבים הנובעים ממקום אחר (מפשעה , בטן ועוד ומקרינים לאשכים.

10/08/2017 | 16:14 | מאת: אסף

אשמח לדעת מה הממצאים סובל מאותה בעיה

מנהלי פורום אורולוגיה