דלקת סאב קלינית בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

06/12/2012 | 17:42 | מאת: קרן

שלום רב! מזה שנים רבות בדיקות שתן תקופתיות שאני עושה אחת לשנה-שנתיים מראות על זיהום בדרכי השתן. בעבר היתי נוטלת אנטיביוטיקה שהיתה מצליחה לחסל את הזיהום אך הוא היה חוזר בבדיקה תקופתית הבאה. לציין כי אני לא רגישה לזיהום אין לי צריבה או כאבים במתן השתן ולמעשה אני לא מודעת אליו עד הבדיקה. האם לדעתך נכון לקחת אנטיביוטיקה כל פעם שמתגלה זיהום או להתעלם ממנו מאחר ואינו מפריע לי. תודה רבה.

08/12/2012 | 15:44 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

אם אין תסמינים אז לא מטפלים , פרט למקרים מיוחדים (הריון, לפני ניתוח בדרכי השתן ועוד)

מנהלי פורום אורולוגיה